Hästar

 

/image.jpg

Här är stuteriets hästar. Bilderna är från Google, är det din bild kontakta mig så tas dem bort genast! Endast Lufthästar, inga riktiga. Lufthästar är osynliga hästar som du kan se om du vill. De är bra om man vill ha en egen häst. Du kan glömma bort den hursomhelst, den tar ingen skada. Lufthäst är bäst!

I ❤ My Horses!

(OBS! Bilderna är över texten!)

 

~ Diana The Diamond ~

 image.jpg

Kallas: Diana

Kön: Sto

Ras: Engelskt Fullblod

Ålder: 11 år (7/6)

Mankhöjd: 140+ lika hög som Linus typ

Diana Och Linus var mina första hästar på stuteriet. Kan vara svår när det gäller terräng och uteritter, då hon blir väldigt stark och pigg.. Mysig och vällärd. Säljs aldrig.  FÄLTTÄVLAN&DRESSYR.

 

 

~ Linus ~

imagejpg.jpg

Kallas: Linus

Kön: Valack

Ras: Connemara/Engelskt Fullblod

Ålder:11 år (10/5)

Mankhöjd: 140+

Linus är en vällärd och duktig kille. Han är pappa till Bamse min häst som står på Stall Kompa, och älskar morötter. Ellas häst. DRESSYR&FÄLTTÄVLAN.

 

 

~ Molly ~

image.jpg

Kallas: Mollan

Kön: Sto

Ras: Engelskt, kraftigt Fullblod

Ålder: 8,5 år (7/6)

Mankhöjd: 150-

Molly är en stressad tjej som behöver en Erfaren ryttare. Vill ofta sticka över fält och är en godissugen häst. Ellas häst. BANHOPPNING&DRESSYR.

 

 

~ Cardento ~

 image.jpg

 Kallas: Carde

Kön: Valack

Ras: Holsteinare

Ålder: 8,5 år (3/4)

Mankhöjd: 145+

Carde tigger gärna godis. Han är min bästa hopphäst som aldrig säljs. Han är bäst i allt förutom att han är lite dålig i polo och fälttävlan. BANHOPPNING&DRESSYR.

 

 

Islandshästar

~ Fengur ~

image.jpg

Kallas: Gurkan

Kön: Valack

Gångarter: 5 gång, pass, tölt, skritt, trav och galopp

Ålder: ? 

Mankhöjd: 144 cm

Köpt av fjordis.n.nu

Fengur är en fin islänning med bra temperament. Han är snäll och skön att rida. Behöver dock lite bättre kondition och träna på att människan är ledaren. FEMGÅNG.

 

 

~ Feykir ~

image.jpg

image.jpg

Kallas: Feykir

Kön: Valack

Gångarter: 5 gång, pass, tölt, skritt, trav, galopp

Ålder: ?

Mankhöjd: 140+

Köpt av fjordis.n.nu

Feykir är en ovanligt duktig islänning, men han är i dålig kondition. Han är väldigt duktig och lydig, men är lite busig och rädd, skyggar gärna för en lastbil! Fjantar sig... FEMGÅNG Ellas häst.

 

 

~ Ygge ~

image.jpg

image.jpg

 

Kallas: Ygge

Kön: Valack

Gångarter: 4 gång, tölt, skritt, trav, galopp

Ålder: ?

Mankhöjd: 130+

Köpt fjordis.n.nu

Ygge är ovanligt duktig i hoppning för att vara islänning. Han är i okej kondition men tror att han bestämmer, men det är ju ryttaren! Flockledare. FYRGÅNG. Ellas häst.

 

 

 

 

~ Baldur ~

 image.jpg

 

Kallas: Baldur

Kön: Valack

Gångarter: 5 gång, pass, tölt, trav, skritt, galopp

Ålder: ❔❓? 

Mankhöjd: 143+

Köpt av fjordis.n.nu

Baldur har jag bara hunnit provrida en gång, och han är ganska Svårriden och kräver duktig ryttare. Kan nafsa och busa, men är ändå en duktig islänning. FEMGÅNG.

 

 

 

 Fakta:

Hästar är lättskrämda "små" djur. De kan lätt hoppa till för djur. När du träffar en häst första gången måste du låta den lukta på dig, eller din hand. Då vet den om du är farlig eller ofarlig. En häst måste förstå att du är ledaren. Hästar är djur som måste respektera oss. De kan skada oss. Du är alltid ledaren.  

 

Hästar vi minns


Santa Cruz

...har flyttat till Stall Kompa. Hon är fortfarande min häst, men hon står i ett annat stall. Jag hinner inte med henne på fritiden och för att kunna behålla henne står min Santa i privatstallet på www.stallkompa.n.nu 

Sticker gärna på fält, snabb och stark.

image.jpgApelkastad, 4år

Aladdin

... har gått i Pension när han fyllde 24 (10/8) och står nu på Stall Kompa som handhäst och motionshäst. Han rids ibland och går vissa dagar på ridlektioner på ridskolan. Han är fortfarande min häst, men ska vila nu när han är gammal. Privatstallet på www.stallkompa.n.nu

image.jpgAladdin som ung, 7år. Jag har haft honom sen han var föl.

Mynta 

...har flyttat till Stall Kompa. Hon är fortfarande min häst, men står på ett annat stall för att jag ska hinna med henne. Jag hinner inte på fritiden så jag rider henne i skolan. Privatstallet på www.stallkompa.n.nu Föl till Diana&Linus.

image.jpgMynta 4år.

Bamse

...har flyttat till Stall Kompa. Han är fortfarande min häst, men står på ett annat stall. Skolstallet, för då hinner jag rida honom i skolan, jag hinner inte på fritiden. Privatstallet på www.stallkompa.n.nu Föl till Diana&Linus.

image.jpgBamse på utställning, 1år då, nu 4år.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
❤♥Katter och Hästar♥❤