Nyheter !

/image.jpg

HEJ! Här skriver jag nyheter, det kommer stå datum eller minst månad, så man vet när det var nytt. 

Maj 2013

 Tänk, nu har jag haft min sida i ett år! Det här året har gått så snabbt, det har varit så kul! Sidan uppdateras med hjälp av ny text, ny header och sånt! Nu när jag haft den i ett år så ska jag försöka vara inne och uppdatera så mycket som möjligt. Jag har bestämt mig för att inte ta bort sidan. Jag kom på, att jag VET innerst inne att jag älskar hemsidan, alla som mailar och allt sånt. Det är så kul att få höra att folk gillar sidan och följer den, och att få mail! 

 NYTT För i år!

Jag gör headers för LP, f.r.o.m 29/6-13! Skicka mig bara så många bilder du vill ha med och om du vill ha någon text eller Nåt. Beskriv bara hur du vill att DIN ska se ut så mallar jag den till dig när jag är klar!

 

November 2013

Nytt! Jag kommer ha mer bilder i varje blogginlägg. Jag vill att det ska bli som en bilddagbok, men jag vill fortsätta skriva. Nytt! I vissa i mina blogginlägg har jag widgetarer i. Det t.ex videor, låtar. Just nu har jag två musikvideor till låtar (BTR- Confetti Falling, Ylvis - What The Fox Say) och en video med hästar. Är det din video och du vill att jag ska ta bort den kontakta mig på [javascript protected email address] så svarar jag så snabbt som möjligt. Jag har videofyme (Tildizen003) och Msp (tildahä). Följ mig, och bli vän med mig!

 December 2013

Hemsidan uppdateras mer och mer. Jag hoppas ni gillar det. Nya headerbilder kommer lite då och då, och nu har jag valt en vinterig bild med en katt och en häst (Google bild, är det din och du vill att jag ska ta bort den mejla). Det står God Jul och gott nytt år på, hemsidans adress och Tildas Katter Och Hästar. Jag bloggar mest som uppdatering, men det duger väl. Fler videos (widgetarer) kommer in och hoppas ni gillar det. Snart blir det 2 års Jubileum, om fem månader ungefär ett halvår. Det är kul. Jag tycker fortfarande lika mycket om hemsidan, och hoppas ni också gör det. Sidvisningar: ca 5 500 Besökare: ca 1 500! Tackar, tackar♥️♥️♥️♥️♥️

Maj 2014

Har drivit hemsidan i två år, nu ska det firas! Tyvärr ska alla hästar säljas på grund av tidsbrist och lust. Läs mer på blogg. Men kanske startar om stuteriet om något år. Vi får se. Sidan uppdateras inte så mycket men jag har inte mkt tid till det längre, skriver ca 3 ggr i månaden på sidan blogg. Ny header och design, vad tycks? 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
❤♥Katter och Hästar♥❤